OSCAL 19

14 Feb 2019 | | oscal

Pershendetje,

Si e kam thene dhe tek post i meparshem do te filloj te jem me aktiv ne blog dhe te shkruaj me shume.

Ne kete rast dua te bej te ditur qe kam vnedosur te marr pjese tek
OSCAL 19. OSCAL{Open Source Conference ALbania} eshte nej konference vjetore e organizuar nga OpenLabs e cila ka per qellim promovimin e teknologjise me kodburim te hapur. Vjet pata mundesine te isha aty dhe zhvillova nje workshop per leafletJS, cili pati sukses. :smiley:

Duke qene se me pelqeu eksperienca e vitit te kaluar kam vendosur te aplikoj edhe kete vit per te zhvilluar nje workshop rreth hartografise duke perdorur Blender3D. :satisfied:

Ne vazhdim do te publikoj ketu me shume detaje rreth kesaj teme.

diskmanti

comments powered by Disqus

Older · View Archive (5)

Kohet e fundit